Prikbord

Nieuws & agenda

Even voorstellen!

Beste ouders,

 

Jullie hebben mij de afgelopen weken waarschijnlijk ’s ochtends al op het schoolplein gezien.
Ik ben Iris Quaedvlieg, schoolmaatschappelijk werker en brugfunctionaris op de Mozaïek, werkzaam voor de organisatie Trajekt.

U kunt bij mij terecht als u vragen heeft of ergens tegenaan loopt. Denk hierbij aan regelzaken zoals formulieren en fondsaanvraag, maar ook opvoedvragen of zorgen omtrent uw kind bespreekbaar maken.

In de brugfunctie zoek ik de verbinding tussen jullie als ouders, de school en de wijk. In de huidige tijd waarin de coronaregels gelden is het wat lastiger om dit vorm te geven, maar hier wordt zeker aan gewerkt. Mocht u behoefte hebben aan bepaalde activiteiten/aanbod in de wijk, verneem ik dit graag. Dit kan meegenomen worden in de ontwikkeling of ik kan u verwijzen naar mijn collega’s wanneer er al een aanbod bestaat.
Tevens wordt bij Trajekt door het jeugdwerk groepsactiviteiten voor kinderen aangeboden. Momenteel is dit in de vorm van leuke online programma's (o.a. bingo en quiz) op het youtubekanaal “Kinema Kids Trajekt”.
Mocht u vragen hebben, schroom niet om mij aan te spreken op het schoolplein!
Ook kunt u mij bereiken via 06-21513885 of iris.quaedvlieg@trajekt.nl


Inline image

 

24 februariLees verder
Theevisite tijdens de Kinderboekenweek

Op 14 oktober  zijn alle kinderen van onze school op theevisite geweest. Onder het genot van thee met een koekje genoten ze van een mooi, grappig of spannend verhaal. Het was heel gezellig bij alle juffen en meesters.

Theevisite

11 novemberLees verder
We zijn live!

We hebben een nieuwe website, neem gerust een kijkje op www.hetmozaiek-bs.nl

nieuwe website

11 novemberLees verder
Kalender
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren