Prikbord

Nieuws & agenda


Vignet Gezonde School behaald!
7 april

Basisschool het Mozaïek is gezond!

 

Basisschool het Mozaïek heeft het vignet Gezonde School behaald.
Met het vignet Gezonde School laat het Mozaïek zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt bs. Het Mozaïek voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

 

We hebben nu het vignet VOEDING opnieuw gehaald. Afgelopen week hebben we het vignet voor sport & beweging opnieuw aangevraagd. Fysieke veiligheid en welbevinden is ook al in ons bezit.

 

Directeur Annemieke van Rooy is trots om een Gezonde School te zijn. “Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!”

 

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren